Omistajayrittäjän verokonsultointi 2022

Tilinpäätöskausi on päättymässä parhaillaan suurimmalla osalla yrityksistä, ja se on aika jolloin meille tulee eniten kyselyitä verosuunnittelusta.

Tarjoamme nyt omistajayrittäjille suunnattua verosuunnittelua ja -konsultointia.  Konsultaatiossa käydään läpi edellisen tilikauden tuloslaskelma ja tase, ja tehdään sen perusteella laskelmat verotehokkaiden osinkojen määrästä tilikaudelta 2021. Lisäksi voidaan tehdä laskelma osinkojen ja palkan verotehokkaimmasta suhteesta vuodelle 2022 perustuen edellisen/edellisten tilikausien lukuihin.

Laskelmilla tavoitellaan aina pitkän aikavälin mahdollisimman tehokasta tasetta, koska taseen oma pääoma vaikuttaa suoraan edullisten osinkojen määrään.

Konsultointi voidaan toteuttaa lähitapaamisena toimistollamme Herttoniemessä, tai Teamsin välityksellä.

Konsultoinnin hinta yhden omistajan yhtiöille on 390€ + alv, ja se sisältää tilanteen alkukartoituksen ja laskelmat sekä tunnin mittaisen palaverin jossa laskelmat käydään läpi. 

Ota yhteyttä verokonsultoinnin varaamiseksi toimitusjohtajaamme Katriin, tavoitat hänet esimerkiksi sähköpostilla katri@tilitoimistosukkela.fi

Tilitoimisto Sukkelan asiakkuuteen nämä palvelut kuuluvat automaattisesti. Mikäli olet kiinnostunut tilitoimistopalveluistamme, saat niistäkin lisätietoa Katrilta.

Ota yhteyttä verokonsultoinnin varaamiseksi

Konsultoinnin hinta yhden omistajan yhtiöille on 390€ + alv,

sukkela_referenssi_n
Osakeyhtiön yrittäjällä on useita keinoja nostaa varoja yrityksestään. Tyypillisimmät tavat ovat nostaa palkkaa ja osinkoa sekä erilaisia verovapaita korvauksia kuten kilometrikorvauksia ja päivärahoja.
sukkela_referenssi_n
Tuli päivä, kun parikymmenvuotias yrityksemme oli uuden alun edessä, ja vastuu liiketoiminnan jatkumisesta ja onnistumisesta yksin minun harteillani.Miikan tuki ja näkemys siitä, mihin fokusoitua, oli arvokasta. Oli hienoa, että oli joku, jonka kanssa jakaa painetta ja joka auttoi omalla osaamisellaan eteen päin.
Minna Lukander
Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy
sukkela_referenssi_n
Alamme on hektinen ja tarvitsemme kirjanpitäjän, joka osaa auttaa muussakin kuin perinteisessä kirjanpidossa. Suosittelemme ilolla Tilitoimisto Sukkelaa ja Procountoria.
Marita Aalto
Transaktor Europa

Lue lisää aiheesta

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa Yrityksen tavoitteiden asettaminen on yksi liiketoiminnan kehittämisen kulmakivistä. SMART-tavoitteet auttavat siinä. Ilman mielekkäitä tavoitteita yritystoiminnasta tulee pelkkää päivittäistä puurtamista ja olosuhteiden

Read More »

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta Kateajattelu on olennainen osa liiketoiminnan kannattavuutta ja kehitystä, mutta valitettavan monesta pienyrityksestä se puuttuu kokonaan. Monesti yritys saattaa tavoitella isoa liikevaihtoa,

Read More »

Tilitoimistoa vaihtamassa?

Tilitoimiston vaihto voi kannattaa Tilitoimistoissa on eroja. Hyvä tilitoimisto tuo mielenrauhaa yrittäjälle ja on yksi yrityksen tärkeimmistä kumppaneista. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mitä kumppaniltaan

Read More »