Yrityksen sähköinen taloushallinto

Yrityksesi tarpeisiin räätälöityä taloushallintoa

 

Taloushallinnon palvelumme räätälöidään sopimaan yrityksesi tarpeisiin. Kun taloushallinnon perusrutiinit rullaavat vaivattomasti, sinä voit keskittyä olennaiseen. Finago Procountorin kustannustehokkaat sähköiset järjestelmät säästävät aikaa, paperia ja hermoja. Procountor mahdollistaa myös muun muassa lukuisten asiakas- ja projektinhallintajärjestelmien integroinnin.

Tilitoimisto Sukkela

Tarvitseeko yrityksesi apua sähköisessä taloushallinnossa?

Autamme yrityksiä sähköiseen taloushallintoon liittyvissä asioissa. Palvelumme räätälöidään sopimaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Sähköinen Procountor-tilitoimisto

Yritysten taloushallinto on mullistunut digitalisaation myötä merkittävästi viime vuosina ja muutokselle ei näy loppua. Me Tilitoimisto Sukkelassa autamme asiakkaitamme luomaan toimivat prosessit taloushallinnon rutiineihin hyödyntäen alan uusimpia ohjelmistoja, jotta monen yrittäjän mielestä tämä yksi yrittäjyyden ärsyttävimmistä osa-alueista hoituisi mahdollisimman kivuttomasti! 

Sähköinen taloushallinto on tullut jäädäkseen ja myös viranomaistahot, mm. Verohallinto ovat voimakkaasti ohjaamassa suomalaisten yritysten taloushallinnon digitalisoinnin kiihdyttämistä.

Tilitoimisto Sukkelan tyytyväinen asiakas
Sähköinen taloushallinto on tullut jäädäkseen ja myös viranomaistahot, mm. Verohallinto ovat voimakkaasti ohjaamassa suomalaisten yritysten taloushallinnon digitalisoinnin kiihdyttämistä.

Procountor on modernin taloushallinnon selkäranka

Mitä moderni, sähköinen taloushallinto käytännössä tarkoittaa tänä päivänä asiakkaillemme Tilitoimisto Sukkelassa? 

  • Kaiken pohjana on Procountor, jonka päälle rakennetaan omaan liiketoimintaan sopivat ja tarpeelliset lisäosat. 
  • Procountor on pilvipalveluna toimiva tilitoimiston ja yrittäjän yhdessä käyttämä taloushallinto-ohjelmisto, jossa hoidetaan monet taloushallinnon rutiinityöt. 
  • Näiden töiden jakoa voimme joustavasti vaihdella meidän ja asiakkaan kesken.
  • Tyypillisesti asiakas itse hoitaa automaattisesti verkkolaskuina Procountoriin saapuvien ostolaskujen tarkistuksen ja ohjelmistoon integroidun pankkitilin avulla laskujen maksun suoraan järjestelmästä tai Procountor Mini -puhelinapilla ilman verkkopankkia.
  • Usein asiakas tekee myyntilaskut omille asiakkailleen. Myyntilaskujen lähetys onnistuu verkkolaskuna ja myyntisaamisten seuranta hoituu myös Procountorin kautta pitkälti automatisoituna.
  • Lisäksi asiakas kuvaa kirjanpitoon tarvittavat kauppakuitit puhelimellaan käyttäen Procountor Miniä, joka lukee kuitissa olevat tekstit automaattisesti. Näin kaikki kirjanpitoon kuukausittain tarvittava aineisto on suoraan järjestelmässä.
  • Kuun aikana saat robottiassistentiltamme tärkeitä huomioita esimerkiksi kassan riittävyydestä, avoimista myyntisaamisista ja erääntyneistä ostolaskuista.
  Lasissa olevista kolikoista kasvaa puu, mikä kuvastaa yrityksen sähköistä taloushallintoa tukemassa kasvua    

Yrityksesi tarpeisiin räätälöityä taloushallintoa

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa monia asioita. Kuun vaihduttua me tilitoimistossa huolehdimme kuukausittaisesta kirjanpidosta, arvonlisäveroilmoituksista ja arvonlisäverojen maksamisesta. Meillä kirjanpidon valmistumispäivä ei ole yhtä kuin arvonlisäveron eräpäivä, vaan saat tietää yrityksesi viime kuun luvut hyvissä ajoin. Jokaiselle asiakkaallemme on nimetty oma kokenut taloushallinnon asiantuntija, joka työparinaan robottiassistenttimme raportoi sinulle yrityksesi luvut ja huomiot niistä. Halutessasi voit sopia tarkan eräpäivän raportoinnille. 

Kun tilinpäätöksen aika koittaa, aloitamme valmistelut hyvissä ajoin. Teemme kirjanpidon huolellisesti jo tilikauden aikana, jotta itse tilinpäätös sujuisi mahdollisimman kevyesti. Robottiassistenttimme lähettää sinulle llistauksen tilinpäätökseen tarvittavista dokumenteista ja muista huomioitavista asioista. Mikäli kaikki aineisto on tilinpäätöshetkellä kasassa, me valmistamme tilinpäätöksen sinulle valmiiksi nopeasti tilikauden päättymisen jälkeen. Mahdollinen tilintarkastus hoituu helposti antamalla tilintarkastajalle käyttöoikeus Procountoriin. Tilinpäätöspalaverin pidämme asiakkaidemme kanssa usein etäpalaverina ja tilinpäätös allekirjoitetaan sähköisesti, mutta asiakkaamme ovat aina tervetulleita myös Herttoniemen toimistoomme niin halutessaan.

Käytössämme on Finago Sopimuskone, jolla pystymme tuottamaan monenlaisia pöytäkirjoja, lainapapapereita ja kauppakirjoja asiakkaillemme ja keräämään dokumentteihin allekirjoitukset sähköisesti.

Paitsi asiakkaitamme, robottiassistenttimme hyödyttää myös meitä tilitoimistoa lukuisin keinon ennakoimalla inhimillisiä virheitä ja tuottaen meille dataa laadun valvonnan tueksi. Teemme laadun ylläpitämiseksi myös sisäiset ristiintarkistukset kaikkiin tilinpäätöksiin. 

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity sähköinen taloushallinto varmistaa, että voit keskittyä olennaiseen.

Asiantuntijamme auttavat yrityksesi sähköisessä taloushallinnossa

Autamme yrityksiä sähköiseen taloushallintoon liittyvissä asioissa. Palvelumme räätälöidään sopimaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää aiheesta

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa Yrityksen tavoitteiden asettaminen on yksi liiketoiminnan kehittämisen kulmakivistä. SMART-tavoitteet auttavat siinä. Ilman mielekkäitä tavoitteita yritystoiminnasta tulee pelkkää päivittäistä puurtamista ja olosuhteiden

Lue lisää »

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta Kateajattelu on olennainen osa liiketoiminnan kannattavuutta ja kehitystä, mutta valitettavan monesta pienyrityksestä se puuttuu kokonaan. Monesti yritys saattaa tavoitella isoa liikevaihtoa,

Lue lisää »

Tilitoimistoa vaihtamassa?

Tilitoimiston vaihto voi kannattaa Tilitoimistoissa on eroja. Hyvä tilitoimisto tuo mielenrauhaa yrittäjälle ja on yksi yrityksen tärkeimmistä kumppaneista. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mitä kumppaniltaan

Lue lisää »