Pienen yrityksen verocheck

Mietityttävätkö tulevien veroilmoitusten täyttö, yrityksen verosuunnittelu ja verovähennysasiat? Oletko oikeutettu alv:n alarajahuojennukseen ja miten se lasketaan? Onko huojennukseen oikeuttava liikevaihto verollinen vai veroton? Mitä asioita pitää ilmoittaa yrityksen veroilmoituksella?

Mikäli painit näiden ja muiden yrityksen verotukseen ja verosuunniteluun liittyvien kysymyksien kanssa kerran vuodessa, voit aina kääntyä ammattilaisten puoleen. Pienen yrityksen verocheck pitää sisällään parituntisen henkilökohtaisen tapaamisen kirjanpitoammattilaisen kanssa. Tapaamisessa voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja saat ohjausta verosuunnittelussa. Tapaamisesta saatujen ohjeiden avulla pystyt tekemään tulevien vuosien veroilmoitukset itsenäisesti.

ALV-ilmoitus

Kerran vuodessa tehtävä arvonlisäveroilmoitus on tietenkin täytettävä huolellisesti, mutta koska se tehdään vain kerran vuodessa, ei rutiinia pääse syntymään ja termit voivat olla hankalia. Autamme sinua laittamaan luvut oikeisiin sarakkeisiin ja saat heti tietoosi, paljonko sinun on maksettava arvonlisäveroja.

Veroilmoitus

Pienenkin yrityksen on annettava mahdollisen arvonlisäveroilmoituksen lisäksi keväällä yrityksen veroilmoitus, josta käy ilmi päättyneen tilikauden tulot ja menot. Tapaamisessa käymme läpi kaikki yrityksesi tärkeät luvut oman kirjanpitosi pohjalta ja opastamme niille oikeat paikat veroilmoituksessa. Samalla tarkistamme myös ennakkoverojesi oikeellisuuden.

Vuosittaisten veroilmoitusten kanssa on hyvä pyytää apua,
jos olet yhtään epävarma.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tilitoimisto Sukkela on yli sadan yrityksen strateginen kumppani. Huolehdimme PK-yritysten elinkaaresta aina taloushallinnosta, verosuunnittelusta ja kannattavuuden optimoinnista liiketoiminta- tai yrityskauppaan asti.

Lue lisää aiheesta

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa Yrityksen tavoitteiden asettaminen on yksi liiketoiminnan kehittämisen kulmakivistä. SMART-tavoitteet auttavat siinä. Ilman mielekkäitä tavoitteita yritystoiminnasta tulee pelkkää päivittäistä puurtamista ja olosuhteiden

Read More »

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta Kateajattelu on olennainen osa liiketoiminnan kannattavuutta ja kehitystä, mutta valitettavan monesta pienyrityksestä se puuttuu kokonaan. Monesti yritys saattaa tavoitella isoa liikevaihtoa,

Read More »

Tilitoimistoa vaihtamassa?

Tilitoimiston vaihto voi kannattaa Tilitoimistoissa on eroja. Hyvä tilitoimisto tuo mielenrauhaa yrittäjälle ja on yksi yrityksen tärkeimmistä kumppaneista. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mitä kumppaniltaan

Read More »