Pienen yrityksen verocheck

Mietityttävätkö tulevien veroilmoitusten täyttö ja verovähennysasiat? Oletko oikeutettu alv:n alarajahuojennukseen ja miten se lasketaan? Onko huojennukseen oikeuttava liikevaihto verollinen vai veroton? Mitä asioita pitää ilmoittaa yrityksen veroilmoituksella?

Mikäli painit näiden ja muiden yrityksen verotukseen liittyvien kysymyksien kanssa kerran vuodessa, voit aina kääntyä ammattilaisten puoleen. Pienen yrityksen verocheck pitää sisällään parituntisen henkilökohtaisen tapaamisen kirjanpitoammattilaisen kanssa. Tapaamisessa voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja saat ohjausta verosuunnittelussa. Tapaamisesta saatujen ohjeiden avulla pystyt tekemään tulevien vuosien veroilmoitukset itsenäisesti.

ALV-ilmoitus

Kerran vuodessa tehtävä arvonlisäveroilmoitus on tietenkin täytettävä huolellisesti, mutta koska se tehdään vain kerran vuodessa, ei rutiinia pääse syntymään ja termit voivat olla hankalia. Autamme sinua laittamaan luvut oikeisiin sarakkeisiin ja saat heti tietoosi, paljonko sinun on maksettava arvonlisäveroja.

Veroilmoitus

Pienenkin yrityksen on annettava mahdollisen arvonlisäveroilmoituksen lisäksi keväällä yrityksen veroilmoitus, josta käy ilmi päättyneen tilikauden tulot ja menot. Tapaamisessa käymme läpi kaikki yrityksesi tärkeät luvut oman kirjanpitosi pohjalta ja opastamme niille oikeat paikat veroilmoituksessa. Samalla tarkistamme myös ennakkoverojesi oikeellisuuden.

Vuosittaisten veroilmoitusten kanssa on hyvä pyytää apua,
jos olet yhtään epävarma.

Ota yhteyttä!