Sähköisen taloushallinto kehittää liiketoimintaasi

Yrityksen sähköiseen taloushallintoon kuuluu paljon tärkeitä tehtäviä, kuten ostolaskujen maksaminen, myyntilaskujen lähettäminen ja seuranta, sekä palkat ja veroilmoitukset. Näiden tehtävien hoitamiseen kuluva aika on kuitenkin pois tuottavasta työstä.

Monella yrityksellä yksi ongelmakohta onkin se, että kirjanpito ei ole ajantasalla. Etenkin myyntilaskut ovat usein lähettämättä tai ne kohdistuvat väärälle kuukaudelle.

Jos kirjanpito ei ole ajantasalla, on avainlukujen analysointi ja vertailu vaikeaa. Tällöin ei myöskään saada kunnollista kokonaiskuvaa yrityksen maksukyvystä ja taloudellisesta tilanteesta.

Sähköinen taloushallinto on tärkeä osa sujuvaa ja tehokasta liiketoimintaa

Sähköisen taloushallinnon avulla säästät aikaa ja voit keskittyä yrityksesi ydintoimintaan ja laskutettavaan työhön. Kun kaikki tieto on ajantasaista ja nopeasti saatavilla, on myös yrityksen avainlukuja helppo vertailla ja analysoida.

Tilitoimisto Sukkelan valinta sähköisen taloushallinnon palveluksi on Finagon Procountor. Pilvipalveluna toimiva sovellus on käytettävissä laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta. Pääset yrityksesi taloustietoihin käsiksi missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on nettiyhteys. Palvelun saa käyttöön kuukausiveloituksella ilman kalliita ohjelmiston lisenssimaksuja.

Sähköinen taloushallinto tehokkaaksi rutiinien automatisoinnilla

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa rutiinien automatisoinnin. Voit unohtaa kuittirumban, laskujen manuaalisen lähettämisen (joko postitse tai sähköpostilla) sekä kaikenlaisen paperien pyörittelyn.

Procountorin avulla kaikki yrityksen tärkeät taloushallinnon tehtävät, kuten laskutus, palkanlaskenta, ostolaskujen maksu ja veroilmoitukset hoituvat tehokkaasti ja nopeasti.

Voit luoda ja lähettää myyntilaskut näppärästi suoraan ohjelmassa ja seurata niiden maksutilannetta. Näet yhdellä silmäyksellä mitkä laskuista on maksettu ja mitkä mahdollisesti erääntyneet. Ohjelma myös ilmoittaa erääntyneistä myyntilaskuista ja tekee maksumuistutuksen lähettämisen asiakkaalle helpoksi.

Myös ostolaskut hoituvat yhdellä klikkauksella. Näet kaikki saapuneet ostolaskut kerralla ja voit hyväksyä ne maksettavaksi. Hyväksytyt laskut siirtyvät maksettavaksi eräpäivänä ja päivittyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Sähköinen taloushallinto helpottaa myös käteiskuittien käsittelyä. Procountorin mobiilisovelluksella kuvaat kuitin ja samalla lähetät sen suoraan kirjanpitoon. Kuitteja ei tarvitse enää säästää ja muistaa välittää kirjanpitäjälle kuun lopussa, vaan saat ne lisättyä kirjanpitoon helposti ja nopeasti jo ostotilanteessa.

Reaaliaikainen taloudellinen tilanne helpottaa analysointia

Kun kirjanpito on ajantasaista, näet yrityksen taloudellisen tilanteen reaaliaikaisesti. Näet mikä on yrityksen maksuvalmius tänään ja miltä se näyttää lähiviikkoina. Voit helposti seurata yhdestä paikasta kuinka paljon rahaa on tilillä ja mitä maksuja on erääntymässä.

Tuloslaskelmasta voit milloin tahansa seurata ja vertailla eri avainlukuja. Voit seurata esimerkiksi tuottoja ja kuluja asiakkaittain tai myynnin tehokkuutta. Jokaisen avainluvun taakse pääsee myös porautumaan aina yksittäiseen laskuun tai tositteeseen asti.

Kun käytössä on ajantasainen tieto yrityksen taloudellisesta tilasta, on kannattavuutta helppo mitata ja analysoida toimia liiketoiminnan kehittämiseen.

Hyödynnä sähköisen tilitoimistosi osaamista

Tilitoimistollasi on yhteys taloushallinto-ohjelmistoon, joten kirjanpitäjäsi voi tehdä kaiken sen mitä et itse osaa, ehdi tai halua tehdä. Voit esimerkiksi ulkoistaa yrityksesi maksujen hallinnan tilitoimistolle joko osittain tai kokonaan.

Hyödynnä tilitoimistosi tarjoamia palveluja, kuten laskutus, laskujen hyväksyminen ja palkkahallinto. Ulkoistamalla mahdollisimman paljon yrityksen taloushallinnon tehtävistä ammattilaisen käsiin säästät omaa aikaasi ja voit itse keskittyä tuottavaan työhön.

Asiantuntevasta tilitoimistosta saat kirjanpidon lisäksi myös opastusta ja tukea liiketoimintasi kehittämiseen. Hyödynnä tilitoimiston tarjoamia konsultointipalveluja, kun kaipaat apua tärkeiden lukujen ja raporttien tulkitsemisessa sekä yrityksesi kannattavuuden kehittämisessä.

Me Sukkelassa olemme sähköisen taloushallinnon konkareita ja Procountor Kulta-partneri. Kuinka voisimme palvella sinua?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää:

mira@tilitoimistosukkela.fi – 050 447 2810

miika@tilitoimistosukkela.fi 045 671 4796.

sukkela_finago_auktorisoitu_jasen

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tilitoimisto Sukkela on yli sadan yrityksen strateginen kumppani. Huolehdimme PK-yritysten elinkaaresta aina taloushallinnosta, verosuunnittelusta ja kannattavuuden optimoinnista liiketoiminta- tai yrityskauppaan asti.

Lue lisää aiheesta

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa

SMART-tavoitteet auttavat kehittämään liiketoimintaa Yrityksen tavoitteiden asettaminen on yksi liiketoiminnan kehittämisen kulmakivistä. SMART-tavoitteet auttavat siinä. Ilman mielekkäitä tavoitteita yritystoiminnasta tulee pelkkää päivittäistä puurtamista ja olosuhteiden

Read More »

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta

Kate kertoo yrityksen kannattavuudesta Kateajattelu on olennainen osa liiketoiminnan kannattavuutta ja kehitystä, mutta valitettavan monesta pienyrityksestä se puuttuu kokonaan. Monesti yritys saattaa tavoitella isoa liikevaihtoa,

Read More »

Tilitoimistoa vaihtamassa?

Tilitoimiston vaihto voi kannattaa Tilitoimistoissa on eroja. Hyvä tilitoimisto tuo mielenrauhaa yrittäjälle ja on yksi yrityksen tärkeimmistä kumppaneista. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mitä kumppaniltaan

Read More »